Povrati i reklamacije

ODUSTAJANJE OD KUPNJE ILI PRODAJE

Vašom odlukom u svakom trenutku prije isporuke možete odustati od dijela ili cijele narudžbe, ukoliko nas o tome pismeno obavijetite (e-mailom).

U skladu sa zakonom, prihvaćamo odustajanje od narudžbe i u roku od 14 dana od dana isporuke odnosno preuzimanja.

Ako u ovom razdoblju odlučite odustati od narudžbe i ako nas o tome pismeno obavijestite, vratit ćemo vam vašu uplatu, umanjenu za troškove dostave. Prije toga nam morate, na vaš trošak, vratiti isporučene proizvode u naše sjedište.

Proizvodi moraju biti originalno zapakirani, u neoštećenoj ambalaži, ne smiju biti korišteni te moraju biti kompletni (kao u trenutku isporuke) te popraćeni originalnim dokumentima o kupnji (dostavnica, račun).

Povrat sredstava izvršit ćemo doznakom na vaš račun ili odobrenjem vaše kreditne kartice (ovisno o načinu vašeg plaćanja) u roku od 15 dana od primitka UREDNO vraćenih proizvoda.

Jednostrani raskid ugovora o kupnji ne prihvaćamo ukoliko se niste pridržavali prethodno navedenih uvjeta. U tom slučaju vraćene proizvode ponovno Vam dostaviljamo na Vaš trošak.

Zadržavamo pravo odustajanja od prodaje odnosno poništenja dijela ili cijele narudžbe, uz pismenu obavijest kupcu.

U slučaju odustajanja od prodaje nastojat ćemo u dogovoru s kupcem pronaći optimalno rješenje za proizvode koje ne možemo dobaviti, a u slučaju nemogućnosti isporuke dijela ili cijele narudžbe, izvršit će se povrat eventualno uplaćenih sredstava, u skladu sa zakonom.

Kako do povrata:

  • Javite nam se na mail: eyewear@sherrihill.com ili na telefon: +385 1 7799 353 te ukratko objasnite zašto Vam artikl ne odgovara.
  • Zapakirajte u kutiju svoj nekorišteni artikl u original ambalaži.
  • U slučaju da kupac vraća artikl koji mu ne odgovara iz nekog razloga poštarinu snosi sam u oba smjera (povrat na našu adresu i ponovno slanje zamjenskog artikla)
  • U slučaju da se dogodila naša pogreška prilikom pakiranja poštarinu snosi Sherri Hill d.o.o. u oba smjera (povrat na našu adresu i ponovno slanje zamjenskog artikla – kurirsku službu odabire Sherri Hill d.o.o.)
  • Pošaljite ga na adresu: SHERRI HILL d.o.o., Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb, sa naznakom: POVRAT.
  • Javiti ćemo Vam se povratnom informacijom kada nam stigne paket te kad započnemo obradu povrata.